2015-09-07 19:16:29• hírek • Kocsis Zoltán

Oszlásban lévő magyar állampolgár tetemére bukkantak Pusztadarócon

Hátborzongató dologra bukkant egy pusztadaróci lakos hétfő dél körül: egy oszlásban lévő tetemre. A rendőrségnek sikerült megállapítania, hogy magyar állampolgárságú férfi földi maradványaira leltek rá. Vizsgálják, hogy köthető-e bűncselekményhez a haláleset.

A férfi hétfő délben értesítette a helyi rendőrkapitányt borzalmas felismeréséről. Amikor utóbbi meggyőződött róla, hogy tényleg egy oszlásban lévő tetemről van szó, azonnal értesítette szatmárnémeti kollégáit.

A holttestre egy árokban bukkantak döbbenetes állapotban. Értesüléseink szerint a tetemből vadállatok falatoztak és hiányoztak a kezei. Mindemellett erőteljesen oszlásnak is indult.

A rendőrség információink szerint megtalálta a holttest személyigazolványát, amelyből kiderült, hogy 53 éves és magyar állampolgár. Hogy a férfi mit keresett Pusztadarócon, holtteste hogyan került az árokba, azt egyelőre vizsgálják.

Mint ahogy természetesen azt is vizsgálják, történt-e valamiféle bűncselekmény az eset kapcsán. A szakemberek szerint mellesleg akár másfél hónap is eltelhetett már azóta, hogy a holttest az árokba került.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: